Monday, April 30, 2007
















Ha,ha,ha!...putin haz de necaz!....hai, recunoasteti,...care se potrivesc la voi si la prietenii/prietenele voastre??
Click pe imagine dc vreti sa o vedeti putin marita...

4 comments:

cornelia said...

Desi nu vrem sa recunoastem ne cam incadram in profil.:)

Lavinia said...

Pai..la mine marturisesc ca zona dedicata ciocolatei e uriasa, dar o concureaza cu succes pe cea a indeciziei; cea cu sexul si ascultatul nu poate fi mai adevarata; in ceea ce priveste zona "need for commitment" insa, pot spune ca alterneaza cu una "need for space", dar se pare ca nu este momentan afisata:P ; de la telefon incolo.. se mai schimba lucrurile: nu vorbesc la tel. decat chestii urgente sau daca st extrem de plictisita undeva unde nu pot face altceva;despre gelozie pot spune ca stiu muulti barbati cu zona asta la fel de dezvoltata cat cea patrata a sexului(eram tentata sa zic cat toata zona sexului, dar sa nu exageram, ea primeaza! stie oricine); nevoia de shopping exista...si este sursa profunda de frustrare, daca facem o corelatie intre ea si salariu..si, frate, eu chiar cred ca trebuie asortata geanta cu pantofii, indiferent daca par.. untrendy!!

Anonymous said...

Wowwwww....asta nu cumva este schita reclamei la bere ??????...pt. ca daca nu este atunci trebuie sa dau pe cineva in judecata pt. ca mi-a fost violata intimitatea ( capul in cazut de fata )....PAROL!!!!!

Anonymous said...

:)) mda...foarte tari! Si, sa recunoastem,..pe de o parte adevarate, ca altfel n-ar mai fi fost amuzante. Ce sa facem..fiecare avem defecte si calitati,..doar ca unii au mai multe defecte!