Monday, April 23, 2007

Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot.
La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
- Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci.
- Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior.

O femeie hotaraste sa viziteze magazinul pentru a gasi un iubit.

La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca.
Decide de a urca la urmatorul etaj.

La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna: Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii.
Decide de a urca la urmatorul etaj.

La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi.
Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus.

La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice.
Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist!
Dar, urca din nou !

La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici.
Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...

Al 6 lea etaj:
ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al acestui etaj.
Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie...
Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru!

Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste.
La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul..
La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate.
Etajele de la al 3-lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!!

Probabil ca stiti bancul... In weekendul asta, la marginea gratarului, un prieten l-a citit dintr-o revista si de la el a pornit o intreaga discutie in legatura cu vor femeile la un barbat, si ce-si doresc ei la ele...

...Si pana la urma...suntem noi prea pretentioase cu toate cererile noastre?...E exagerat sa asteptam sa ne ajute la treburile casnice...sau din cand in cand sa faca un gest romantic?

Nu cumva e muuult mai greu sa fii femeie decat barbat?...cu toate lucrurile mici si mari pe care o femeie le face in plus fata de barbat (de la a se ingriji la a naste copii)?....ce credeti?

6 comments:

Anonymous said...

mi-a placut super mult magazinul pentru femei. desi este un banc, reprezinta o mare realitate. femeile, ele, sunt greu, tare greu de multumit. oricine, ce ar spune este foarte adevarat.....

Anca said...

super super tare! sincer, cred ca si eu as fi urcat la etajul 6 :) macar din curiozitate

Dan-Octavian Cătană said...

Frumos articol. Este cam adevarat tot ceea ce spui tu aici Oana. Sunt pretentii mari din partea ambelor parti. Articolul ma duce cu gandul la doua carti bune, zic eu, in acest sens. Prima este cartea doctorului John Gray "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus."Iar cea de-a doua e cartea lui Steve si Shaaron Biddulph "iubirea se construieste in doi", care poate fi considerata un ghid al cuplului. Cei doi sunt un cuplu celebru de psihoterapeuti din Australia. Un citat din cartea lor suna cam asa: "La inceput iubirea e o binecuvantare, daca nu un noroc. Apoi devine o realizare". Iubirea e o constructie care cere timp si sacrificii. Barbatii sunt diferiti de femei si tocmai aici e frumusetea, consider eu. Trebuie sa invatam sa ne intelegem, sa facem acele gesturi marunte pe care si unii si altii le cam uitam. Putem oferi o floare unei fete chiar daca nu e ziua ei, putem sa invatam sa o ascultam cand are nevoie, nu sa ii oferim imediat solutii. Barbatii uita mereu lucruri esentiale in comunicarea cu femeile si de aceea apar problemele in cuplu.

Anonymous said...

Eh iubirea...e un capitol cam dificil de abordat. E clar ca suntem diferiti, si ca femeile vor intotdeauna mai mult decat au. Cu toate visam la printi frumosi si inteligenti care sa ne faca pe plac. E vorba de mult egoism din partea noastra si de putine ori ne gandim la ce vor si ei de la noi.
Stiu din proprie experienta ca am multe pretentii de la barbati. Ei, nu de la toti, de la prieten, in primul rand.
E greu sa accepti un om asa cum e. De cele mai multe ori, vrem sa ii schimbam dupa propria personalitate. Credem ca trebuie sa fie asa cum suntem si noi, sa simta la fel, sa aiba aceleasi pareri etc. Dar tocmai diferentele dintre noi va face relatia sa mearga, cu bune si rele. Cred ca trebuie sa ne oprim la un moment dat din urcat..depinde ce gasim la fiecare etaj.

Anonymous said...

:)) e clar ca oricine (sau cel putin noi femeile) mereu are impresia ca se poate mai bine ... chiar daca nu se poate. Important e sa stii cu cat poti sa te multumesti pentru ca tot nu o sa ai niciodata

Lavinia said...

Tare! Il stiam, dar tot imi place!Eu nu cred ca suntem prea pretentioase.. Oricum, pretentiile am observat ca scad cu timpul. Pe masura ce cunoastem oameni reali, ne dam seama ca nu vor corespunde niciodata tiparului conturat de pretentiile noastre.Important e sa stim care dintre ele sunt mai dispensabile si la care nu e cazul sa se renunte. Granita dintre orgoliu si demnitate..sa zicem..
Cred cu tarie ca e perfect sanatos ca un cuplu sa-si imparta sarcinile in mod egal.Nu suport situatia in care femeia face totul in casa, chiar daca, teoretic, el aduce cei mai multi bani!... Poate doar daca ar fi casnica..dar nici cu statutul asta nu sunt de acord!
Ar fi multe de spus aici.. Pana la urma depinde si de mentalitatea puternic inradacinata, care gaseste lucrurile astea perfect normale. Oricum, evoluam incontinuu (ma refer la respectul fata de noi insene)..asta e sigur. Iar o femeie puternica reprezinta o provocare foarte mare pentru niste vulpoi macho. Asa ca, din teama de esec, isi spun ca strugurii sunt acri si se multumesc cu ceva inferior sau cel mult egal lor...tocmai ca sa aiba cum sa fie si sa se simta superiori...
Ah.. uitam cliseul adevarat: comunicarea este cheia :))) (nu mai stiu cu ce are legatura din ce am zis pana acum, dar asta merge mereu :D nu degeaba steti voi la facultatea asta)